Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet. Během pomalého vaření se bílé fazole, krůtí maso, kořenová zelenina, koření a chutná klobása promění v lahodný pokrm. Dvě porce! Více
Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet. Během pomalého vaření se bílé fazole, krůtí maso, kořenová zelenina, koření a chutná klobása promění v lahodný pokrm.
Složení: bílé fazole, krůtí maso (33 %), kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák), rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), cibule, vepřová klobása (vepřové maso 86 %, voda, bramborový škrob, sůl, vepřový protein, koření), uzená slanina (vepřové sádlo), řepkový olej, sůl kamenná, paprika mletá, pepř mletý, kmín.
Skladovaní: Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Informace pro alergiky: výrobek obsahuje celer
Hmotnost: 600 g
Záruka/trvanlivost: až 10 let
Nutriční hodnoty | 100 g |
Energetická hodnota | 688,7 kJ |
Tuky | 8,0 g |
Nas. mastné kyseliny | 2,0 g |
Sacharidy | 11,5 g |
Cukry | 1,34 g |
Bílkoviny | 11,4 g |
Sůl | 0,9 g |
Typ | hlavní jídlo |
---|---|
Výběr masa | kuřecí |
Počet porcí | 2 |