Vepřové koleno bez kosti naložené do soli, potřené česnekem a okořeněné drceným kmínem a chilli. Skvěle chutná i studené s čerstvým chlebem. Dvě porce! Více
Vepřové koleno bez kosti naložené do soli, potřené česnekem a okořeněné drceným kmínem a chilli. Skvěle chutná studené s čerstvým chlebem nebo teplé s naší Čočkou po orientálsku.
Složení: vepřové koleno bez kosti (95 %), česnek, sůl kamenná, kmín, pepř, chilli.
Způsob přípravy: Vepřové koleno se dá konzumovat i za studena nebo za tepla, nejlépe na grilu, kde stačí 10 až 15 minut k prohřátí a vytvoření výborné kůrčičky. Jako příloha se hodí kvalitní celozrný chléb nebo grilovaná zelenina.
Skladování: Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Hmotnost: 600 g
Záruka/trvanlivost: až 10 let
Nutriční hodnoty | 100 g |
Energetická hodnota | 364,50 kJ |
Tuky | 4,50 kJ |
Nas. mastné kyseliny | 1,70 g |
Sacharidy | 4,10 g |
Cukry | 0,30 g |
Bílkoviny | 7,00 g |
Sůl | 0,88 g |
Vláknina | 0,32 g |
Typ | večeře |
---|---|
Výběr masa | vepřové |
Podle diety | Low Carb |
Počet porcí | 1/2/3/4 |