Oficiálně i fakticky je to peněženka. Váček na drobné. Kožený, skvěle vyrobený, luxusně vyhlížející, festovní, moderní váček na drobné. Z jedné strany logo Combatante, z druhé kvalitní zip, z vnitřní strany krytý légou proti poškození od kovových mincí. Napěchujete mincemi dle vlastního uvážení, umístíte na opasek, přehnete, secvaknete „druk“ a je to. Hotovost stále po ruce, parkovné, nákupní vozík, nečekaný svařák nemají šanci vás překvapit. Takže z této praktické stránky je Čuňoplesk zcela funkční věc.

A proč Čuňoplesk?

Onen váček na drobné ukrývá ještě jednu funkci. Představte si ho naplněný mincemi. Kolik to asi tak může vážit? Asi nic moc, na opasku nebo v kabelce to ani necítíte. Ovšem když tu věc správně uchopíte a švihem naplněnou peněženku nečekaně umístíte na čelist případného drbana, zřejmě se ani nestihne vyjádřit – a po takovém plesku už ani nebude mít jak. Opravdu, kožený váček naplněný kovovými mincemi je výborný obranný prostředek. Doporučujeme trochu cviku, párkrát si švih vyzkoušet, možná i do něčeho zkusmo praštit. Ale raději s citem, ono to dokáže rozbít kokosový ořech.
Výhodou je i to, že je to opravdu peněženka. Těžko vám to někdo někde z jakýchkoliv ztřeštěných legislativních důvodů sebere. Není to ani možno považovat za cosi sloužící k agresi, sotva s tím lze někomu vyhrožovat. Naopak pro případného lumpa to může být velmi nepříjemné překvapení.

Zkrátka, Čuňoplesk je skvělým víceúčelovým doplňkem na jakoukoliv cestu či pobyt pro muže i ženu. Vy ho ještě nemáte…?! Tak na combatante.cz jistě najdete 😊